waarom willen leven
als ik al alles heb gegeven
niks gaat goed
niks wat er nog toe doet
innerlijke pijn
dat ervoor zorgt dat ik hier nu niet meer wil zijn
vechten tegen de drang
maar ik ben bang
dat vroeg of laat
het toch fout gaat
en ik toe geef aan de drang van alcohol of het mes
dan maar weer de pijnlijke les
maar daar wil ik van af
het is eerder een straf
voor wat ik fout heb gedaan
en toch zal ik nu achter die straf staan