Vroeger hoorde ik, als we speelde, je gelach
Op latere leeftijd zagen we elkaar niet meer
Maar ik zag je ouders nog op elke verjaardag
En ze klaagde over je vriend elke keer weer
Hij gebruikte drugs elke dag
Jij wou helpen, zodat hij de drugs liet staan
Daarom is het dat je dat mes niet zag
Daarmee kwam hij achter je aan
Hij stak je een keer van voor en dan in je rug
Die jongen kan ik nu wel vermoordden
Maar daarmee kom je helaas niet terug
Dat mensen dat doen daarvoor heb ik geen woorden
Nu heb ik spijt dat ik je niet meer heb opgezocht
Ik heb voor je graf, en dus te laat, een bloemetje gekocht
ik wou henk geri en remco veel stekte wensen met het verlies van hun dochter