vader, moeder
in de hemel
ik mis jullie zo
jullie hadden voor alles
een oplossing
vader
jij begreep mij
zonder woorden
voor jou kon ik
niets omboorden
jij zou je
omdraaien in je graf
als je zou weten
dat ik zo een
fantastisch iemand
heb ontmoet in mijn leven
iemand waarmee
ik kan praten
moeder
jij voelde direct
dat mij iets dwars zat
jij merkte meteen
dat ik soms
stiller was dan anders
jij was de spil
van mijn bestaan
ik weet niet
hoe ik jou kan danken
voor alles wat je deed
vader, moeder
jullie maakte ook fouten
zoals iedereen
toch ben ik gelukkig
opgegroeit in liefde,
eenvoud en geduld
ik zou me
geen andere ouders
hebben gewenst
ook al deed ik weleens
moeilijk of
had ik weinig tijd
ik zal jullie nooit vergeten
in mijn hart blijven jullie
immers verder leven
tot aan mijn laatste adem