Je bent niet alleen,
er zijn tientallen vrienden om je heen.
je ziet dit vast als weer zo een preek.
maar we menen het echt,
we laten je nooit in de steek.
Doe nu geen foute dingen.
Laat de slechte gedachten
niet verder dringen.
droog je tranen,
je moet hier doorheen.
Maar geloof me als ik zeg,
je bent niet alleen