Gevoel...
Het gevoel
zo groot
oneindig
staat voor je, elke dag
negeer het niet, maar groet het
groet het als een vriend die opluchting verschaft
als een vriend die jou vertrouwt
groet je gevoel,
en jou leven zal jóu groeten.
...een depressie is geen zwakte, het is juist goed dat iemand laat zien dat iemand het niet zo gemakkelijk heeft is juist een teken van sterkte om zo te laten zien dat die uit de put geholpen wilt worden...