In 6 jaar tijd niks van me laten weten
Toen ineens een telefoontje dat het niet goed ging
U leek niet meer lang te leven is wat ze zeiden
Daarom uw laatste dagen toch aan uw bed gezeten
Dit echt zonder enige aarzeling
Het deed zeer u te zien strijden
Gister voor het eerst sinds 2,5 maand dat ik mijn tranen liet gaan
Ik kon ze echt niet meer in bedwang houden
Hield ze al die tijd in me vast
Maar blijkbaar kon ik dat gister niet meer aan
Ik weet dat ik het een plekje moet gaan geven
Ik moet het nu echt gaan verwerken
Zodat ik weer verder kan met mijn leven