Wat is er gebeurd
Waarom is dat wat er is gebeurd
Eigenlijk gebeurd?
Ik loop maar door en door en door,
~Wanhoop ondertussen~
om de pijn zover mogelijk achter te laten
maar ik blijf verlangen naar jouw kussen
die mij ooit op een betoverend wit plein
hebben verwarmd
en die ervoor hebben gezorgd
dat ik jou heb toegelaten
~oh, laat die pijn toch stoppen~
in mijn hart.
Als de liefde daar is
Ongekend en hevig diep
Voor allebei, voor beiden, voor elkaar
~Waarom, waarom…~
Is dan dat wat er is gebeurd, gebeurd?
En blijft die val die ik zo heb gevreesd
Maar doorgaan, door en door en door?
Ik ben bang
Dat ik je niet los kan laten
Het doet zo’n pijn
Het doet zoveel pijn zonder jou te zijn.