Nog een paar weekjes en jij bent verleden tijd,
nog een paar weekjes en dan is het afscheid.
Ik kan er echt niet meer mee zitten,
de tijd met jouw heb ik erop zitten.
Bijna is het tijd om vaarwel te zeggen,
dan ga ik mijn nieuwe leven afleggen.
Nooit meer hoef ik naar jouw toe,
en dan ben ik lekker weg van al dat gedoe.
Nooit meer te hoeven kijken naar jouw dofheid,
en ik voel totaal geen bedroefdheid.
Ik zeg dan; dag dag stom schoolgebouw,
en je ziet me niet meer gauw!
IK HEB DAN MIJN EXAMEN GEHAALD!!!!