Je stem voelde aan als een nachtegaal
toen hij terecht kwam in mijn oorkanaal
Je wist lieve dingen tegen me te zeggen
En wist dan ook enkele grenzen verleggen
Ik kwam veel leuke dingen van je te weten
zoals je stem; die ik nooit nog zal vergeten
Het is allemaal nog zo fantasievol gekleurd
maar de vonk was gewoon zo snel gebeurd
Wetend dat je me nog opnieuw zal bellen
ga ik ondertussen de lange dagen aftellen
Met mn hoofd en gedachten in de wolken
ben ik al lang in je gedachten verzonken
Je wist mn hartje voor jou alleen te veroveren
alleen zal ik hem nog niet voor je gaan openen
misschien zal ik dat ook wel nooit echt doen
al gaat mn hartje zweven als ik denk aan toen...