Een vriend dat interesse in je heeft,
Is iemand die met je leeft.
Iemand die je troost is iemand die je steunt.
Iemand die er voor je is,is iemand die vriendschap toont.
Iemand die je helpt is een vriend.
En alleen dat persoon heeft een plek in jou hart verdient.