Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Die warme hand
Alweer anderhalf jaar geleden
maar nog steeds een groot gemis
ik voel je nog steeds om me heen
en mij bijdraait waar het nodig is
Je was er altijd voor me
en nu nog steeds
je positieve instelling en warme lach
Van alles mis ik die nog wel het meest
Als ik me alleen voel
en hoge nood heb in goede raad
voel ik een warme hand op mij schouder
en hoor zeggen dat alles snel weer beter gaat..
Reacties op dit gedicht
Faithless vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Faithless
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
28 april 2009
Thema's:
[Opa's]
[Verdriet]