tijden,
De tijden die ik ooit had,
Zijn nu verdwenen in een zwart gat,
Alles wat ik had is vergaan,
Ik snap nog steeds niet hoe alles zo kon gaan,
Ik mis heel wat tijden,
De tijden die mij verblijden,
Ik mis de steun van de mensen die er voor mij waren,
En ik zie al gauw dat het geluk is weggevaren,
Het doet me pijn om alles naar boven te halen,
Ik snap niet hoe ik in het leven kon valen,
Ik heb nog heel wat jaren te gaan,
Maar hoe moet ik verder als ik er alleen voor moet staan,
Ik ben 15 en mijn leven is nu al kapot,
Het word steeds moeilijker en op mijn toekomst zit nu een slot,
Ik weet niet hoe tijden zo het verleden konden worden op een dag,
Ik zie het leven niet meer met een lach,
Ik ben als een verwelkte roos op een eenzaam plekje op de aarde,
Omdat niemand mij ooit liet in mijn waarden.
xx