Verblind door de vreugde die jij me brengt
Stralend en levendig hoe jij me ze schenkt
Ik was gebroken verdord en bang
En jij bracht weer binnen in mij iets op gang
Je liet me leven en proeven van moois
Door jou ben'k opengebloeid tot 'n roos
Vergeten zal ik je nooit van mn leven
want jij gaf' me't mooiste wat iemand kan geven
Je gaf me een doel, een heel nieuwe kijk
Op wat eens zo slecht was nu prachtig lijkt
Door jou ben'k opengebloeid tot een roos...
Jij gaf me weer leven... waarvoor ik koos...
Jij bent mijn doel, mijn leven mijn geest
Door jou bloei ik open, jij die geneest...