ik heb dit gedicht gemaakt,dat je zal inzien dat pesten niet zo leuk is en dat je niemand moet pesten.
Pesten:
Pesten is niet zo leuk,
iedereen lacht zich dan een breuk.
ik heb helemaal niets gedaan,
ze vergeliken mij met een verotte banaan.
Ik ben gewoon mijzelf,
Jammer ben ik geen elf,
dan kon ik ze zelf eens betoveren,
dan kan ik eens zingen samen met veel koren.
Dat gaat heel veel zeer doen aan hun oren
of zou ik een gaatje in hun oren boren.
Ik kan maar blijven dromen,
niemand wil met me overeen komen!
Ik heb altijd heel veel verdriet,
zoals iedereen altijd ziet.
Dan lacht iedereen altijd heel hard,
die kinderen zijn nooit eens zacht
Dit doet me allemaal heel veel pijn,
dat is gewoon niet zo fijn.
wil je zelf ook een wat voorzichtig zijn?