Hoelang blijf ik mezelf nog kwellen
als de telefoon afgaat
Hopend dat jij het bent
die aan de andere kant van de lijn staat
Hoelang blijf ik mezelf nog kwellen
als de post op de mat ligt
Hopend op een brief van jou
helemaal alleen op mij gericht
Hoelang blijf ik mezelf nog kwellen
als ik rondloop door de stad
Hopend dat ik jou tegenkom
en je net een zoektocht naar mij heb gehad
Hoelang blijf ik mezelf nog kwellen
hopend op bericht van jou
Wetend dat het nooit zal komen
omdat jij gewoon niet genoeg van mij houdt