vertel me even
wat verwacht jij
van onze vriendschap?
die begon zo spontaan
ik kende je al langer
maar ik weet niet
wat jij verlangd
geef mij een sein
dat je het echt
meent met mij
want vriendschap is kostbaar
ik mag je graag
langs mijn kant
is onze vriendschap het mooiste
wat mij ooit is overkomen