De minuten slopen als jaren voorbij,
De eeuwig durende seconde wijzer tikt nu fataler en langzamer dan ooit,
Een groot verlies, het onaantastbare is neergegaan,
De ene minuut de beer van het leven nu lag hij op het asfalt te beven.
Door de kijkende mens de moed al bijna opgegeven,
vecht de grote kerel voor zijn leven,
140 kilo massief mens.
In die paar hart slagen veranderde zijn vrouw haar levens wens,
De dagen leken op nachten koud en kil leeft ze verder,
Het leven heeft voor haar geen zin,
Zo voelt het in het begin,
Het komt allemaal weer met de jaren, Maar al dit verdriet heeft hij haar helaas niet kunnen besparen..