wat had ik een
plezier
met dat flesje
zeepbellen
blaasde elke dag een
nog mooiere
ze spatten kapot
stuk voor stuk
weg zijn mijn
dromen
weg is de
hoop
vaarwel
leven
en zelf voel ik
mezelf
knappen
de lucht kleurt
als die bellen
en mijn
lief
had je nog
zoveel
zoveeel
zoveeeeel
te
vertellen
echt
hoor