Dood gaan is het enige dat je echt moet in je leven
dat moet iedereen
want zo is het leven
je komt hier op aarde om een mooi leven te leiden en daarna weer te verdwijnen
dood gaan is het einde van ons leven
onze ziel zal verder blijven zweven
terwijl wij in de hemel verder leven
ons lichaam zal vergaan
maar onze ziel zal verder blijven bestaan
dus eigenlijk is ons leven nooit gedaan