Even kort wil ik laten weten,
ondanks dat ik mijn meisje nooit zal vergeten,
voel ik voor de eerste keer, kleine stapjes naar het plaatsen van...
een bepaalde drang...
Haar plaatsje in mijn hart is verzegeld met goud
want altijd zal ze toch nog iemand zijn van wie ik houd
maar desondanks moet ik doorgaan met mijn leven
en ergens weet ik dat ik zo ook mijn meisje haar droom voor mij zal geven
Ik laat je niet los of laat je niet gaan
ik geef je een heel mooie plek en daar zal je altijd bij me staan
maar dat omringd door ook andere en nieuwe mensen en dingen in mijn leven
want zoals mijn meisje het wou, wil ik mezelf de kans om verder te leven, toch geven...
Lieve meid, het gaat je goed en ik vergeet je echt nooit
maar ik vond nu nieuwe moed en ik heb dat al meer dan eens weggegooid
deze keer houd ik het vast en ga ermee verder op pad, het leven in
niet compleet, maar toch in zekere mate, een nieuw begin...
Dubbel als al dit nog is en zeker ook voelt,
hoop ik dat zij van daaruit weet dat dit niet oneerbiedig is bedoeld...
-GHM-