STOFVOD
Je storten in het leven
als een besmeurd kleed
op de stapel geworpen
en tot as voor je het weet
men vergat je goed en kwaad
van elkaar te sorteren
of dacht er niet aan
je eigen 'ik' te indentificeren
Je bent eentje van de hoop
er zomaar beland
volgende keer wil ik 'n andere nickname
denk je,
terwijl je brandt