stil zwijg ik weer eens
terwijl ik het hoor donderen
en de zwarte nacht zie verlichten
elke paar seconden word ik verblind
zie al onze foto's
telkens zo duidelijk in beeld
het slaan van de drum doet me duizelen
mijn lief ik kan wil je gewoon niet vergeten
zal moeten he
zwijgt de storm me toe
ik duik onder het dekbed
wat me vast houd
waar ik kalmer word
langzaam slaap ik in
terwijl het huilen op het raam
jouw naam schrijft
maar ik slaap
ik slaap