tja het gaat steeds slechter
het pad loopt krommer in plaats van rechter
muren komen dichterbij
ik zit opgesloten en niks maakt me vrij
verdriet in overvloed
komt het ooit nog wel goed
tranen die naar binnen slaan
zal het ooit nog beter gaan
niet meer op verlossing hopen
geluk kan je toch niet kopen
terug naar kind zijn kan niet meer
kon dat nog maar voor 1 keer
onbezorgd en speels zijn
klein
geen zorgen
over de dag van morgen