Wat een scheiding teweeg kan brengen.
Ik weet en realiseer mij dochters, dat ik jullie voor altijd kwijt ben.
De scheiding na 28 jaar huwelijk heeft alles veranderd, jullie zijn tijdens en na ons huwelijk gemanipuleerd.
Tegen leugens en laster kan niemand zich verdedigen, ook ik niet!
Ik ben de enige vader niet, die dit mee moet maken in zijn leven.
Ik denk terug aan jullie geboorte.
De liefde die ik jullie heb gegeven en terug heb mogen ontvangen koester ik.
Ik heb jullie eerste verliefdheid mee mogen maken.
Gedumpt hebben jullie mij zonder reden, als een oud stuk vuil.
Al meer dan 14 jaar zijn jullie uit mijn leven verdwenen.
Ik vraag mij bijna iedere dag af hoe jullie hier mee kunnen leven.
Ondanks alles blijf ik van jullie houden!
De spiegel is mijn rechter, ook die van jullie waar ook jullie iedere dag in moeten kijken.
Ik heb geen haat gevoelens, wel minachting voor jullie moeder.
Kinderen manipuleren is kindermishandeling, waar jullie eens de rekening voor krijgen gepresenteerd.
Jullie vader, die ondanks alles van Jullie zal blijven houden.
ECOS