Ver hier vandaan
Ik flikker op naar ver hier vandaan!
Laat mij gewoon gaan!
Laat mij alleen met al mijn verdriet!
Niemand die mij nog troosten kan!
Jouw liefde was een pure parodie!
Laat me alleen!
Met mijn tranen ver hier vandaan!
Ik zal zo snel als mogelijk weg gaan!