Mijn liefde voor jou,
mijn verlangen naar hem.
Ik sluit mijn ogen en hoor je stem.
Je moest eens weten, hoe ik me voel
ik gedraag me passioneel;
maar van binnen ben ik koel
Ik kijk naar de foto;
van die ander man,
iets waarvan ik weet dat 't eigenlijk niet kan.
En eigenlijk ook niet mag,
daar ben ik me van bewust,
maar het voelde zo goed
Hoe moet ik nou verder;
ik zit in een dal,
ik vind het moeilijk,
te bedenken welke keuze ik maken zal.
Ik hou van jou maar denk aan hem,
2 vuren aan weerszijde;
ik zit klem.
En keuze maken zal ik moeten;
en hiervoor zal altijd iemand moeten boeten.
Kan ik het nog uitstellen, de pijn verzachten?