zilvergrijze wolkjes drijven langs
terwijl de hemel strakblauw lijkt
het glitterende doet me ontwaken
en de beelden doen me huilen
alles lijkt te tranen door de herinneringen
daar boven ergens in de verte
zou jij zeker van mij kunnen houden
als ik zelf een stralend beeld ben
die jij kan zien wanneer jijĀ
ergens in het gras naar de wolkjes kijkt
en ik wacht zolang ik hier ben
op jou
en dat alles wat ik wil
kan pas gebeuren ergens daarboven
waar het leven een droom bleek te zijn