Het is geen kerst zoals anders
Het is geen kerst waarop we zoveel lachen
Het is geen kerst met plagen en uitgebreid dineren
Nee, het is een kerst zonder jou
Het is zelf de eerste kerst zonder jou
De eerste kerst die mooi en triestig is
De eerst kerst met zoveel gemis
De eerst kerst met veel pijn
Het is de eerste kerst waartegen ik opzag