ik ben
fut en levensloos
ze kunnen mij niet helpen
tot mijn groot ongenoegen
ik moet
een draai aan mijn leven geven
alleen ikzelf kan het doen
alle pijnen kunnen psychisch zijn
ander werk gaan zoeken
want dat ben ik kwijt
na anderhalve week ziekenkas
het zit me even niet mee
maar niet getreurd
ik kom het wel te boven
alleen doktersraad
kan ik niet verwezenlijken
fut en levensloos
maar ik heb moed en kracht
en ik zet door
eens kom ik er wel uit