ik schrijf naar jou omdat ik van je hou
ik schrijf naar jou omdat ik zoveel om je rouw
ik schrijf naar jou de gene die dit leest
ik schrijf naar jou om de pijn die is geweest
ik schrijf naar jou ook ken je mij niet
ik schrijf naar jou zo dat niemand me vergeet
ik schrijf naar jou ook ken je mijn echte naam niet
ik schrijf naar jou ook al ben je er niet
ik schrijf naar jou voor tetroosten voor je pijn en verdriet
ik schrijf naar jou die gene die mij verliet
ik schrijf naar jou omdat ik van het schrijven hou
daarom schrijf ik naar jou