Meester!, Leerling!, Krijger!, Volgeling!
De strijd begonnen om leven en dood.
Het lot word geschreven door duistere hand,
Krijgers vol strijdlust.
Meester!, Leerling!, Krijger!, Volgeling!
Dit is de tijd van nood.
Oh God, dit duistere land,
Door de nacht gekust.
Meester!, Leerling!, Krijger!, Volgeling!
Dit land, gekleurd in het rood.
Dit leven staat in brand,
Voorgoed voorbij, deze levenslust.