Tranen op mijn kussen
Koude rillingen door mijn lijf
Geen arm die zich om je heen slaat
Slechts ik, in mijn koude bed.
Eerst kon ik je altijd vragen
Om hulp, bij angsten en verdriet
Maar nu moet ik het zelf klaren
Omdat het lijkt dat je me niet meer ziet
Elke nacht hetzelfde
Niet kunnen slapen, vanwege jou.
Je bent de reden van de tranen op mijn kussen
Omdat ik zoveel van je hou.