Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
avond-traan
avond-traan
het liefste dat je me kon geven
hetgene wat me zo diep raakte
die traan die ons leven dat tikkeltje meer gaf
een speciaal gevoel
dat ons beiden omgaf
toen die ene traan viel
op een gewone dag
geen gedachte die aan jou ontglipt
elke moment is mn leven
is alleen nog voor jou..
Reacties op dit gedicht
L1 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Nona
:
Donderdag, april 11, 2002 11:43
O,wat lief en teder!
Heel mooi!
Over dit gedicht
Auteur:
L1
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
10 april 2002
Thema's:
[Liefde]