In het land van haar lichaam
Beginnen ze te immigreren
Langzaam gaan ze infiltreren
In groepjes bij elkaar gaan staan
Eerst wordt ze hen nog niet gewaar
Een lichte storing, ze wordt gebeten
Door cellen waarvan nog niets geweten
Doch vandaag is ze in gevaar.
Ze kwamen zonder ook maar iets te vragen
Langzaam plunderden ze haar krachten
Wat resulteerde in allerhande klachten
Tot het eind zal ze hen moeten dragen