Als hun mijn vader waren...
Zouden ze me ontelbare brieven schrijven
over hun liefde voor mij
Zouden ze altijd bij me blijven
en staan ze altijd aan mij zij
Dan zouden ze trots op me zijn
en me dat laten weten
Voelde ik me weer even klein
en hun zouden het me niet laten vergeten
Ze zouden moeite voor me doen
want ik ben geweldig zeggen ze allemaal
Want ik had een vader nodig toen
en zij begrijpen dat helemaal
Volgens hun heb ik ook rechten
verdien ik niet dit verdriet
Jij zou voor mij moeten vechten
maar jij doet het gewoon niet