30-04-09
Een oranjefeest
Werd een zwarte dag
Wat leuk had moeten zijn
Werd een groot drama
1 auto
7 doden
10 gewonden.
Families uit elkaar gescheurd
Leven in angst,
onzekerheid.
3 kinderen.
Nog aan het begin
van hun leven.
En nu al vechten,
vechten voor hun leven
100.000den mensen
voor het leven getekend
Nooit gaat dit weg
Dit blijft altijd bestaan.
Voor altijd angst
Voor altijd verscheurd.