daar sta je dan,
lokent een prokent,
fier
een arogant
een schim op de achters rij,
helaas die brunitte staat erbij!
maar ik ben haar streken moe!
vast beraden stap ik naar haar toe,
ik doeuw haar aan de kant,
haha ze valt vrontaal tegen de glazen want,
nu is de weg eindelijk open,
om om de paar schoenen van mij dromen te kopen!