Vanuit haar buik komt haar glimlach
schittert uit haar ogen, van haar mond
de lippen vochtigjes opengebogen
Zo lijkt zij al eeuwig te duren
klopt op de ronde, bolle buik
wijst hier speelt de muziek
Er klinkt een piano en even later
speelt een viool stukken uit de hemel
wenst zij haring met augurken