Je weet dat ik van je hou
Waarom doe je mij dit dan aan
Jij hebt me laten staan in de kou
Was het beter om je niet te laten gaan
Wetend dat je toch vrijt met een andere man
Maar dan had ik tenminste je armen om me heen gehad
Toch denk ik dat ik zonder jou liefde leven kan
En daarom ga ik vertrekken uit onze stad
Ik ga een heel nieuw leven beginnen
Proberend jouw helemaal te vergeten, voor altijd
Toch is er zonder jou een leegte van binnen
Maar ik ben je toch al aan een andere man kwijt
Stoppen om van je te houden dat kan ik niet meer
Daarom is er voor mij geen andere liefde, liefde doet mij teveel zeer