Ik zou willen schreeuwen help mij
want ik kan er niet meer bij
verloren
waarom ooit geboren
bang
duurt dit nog lang
Ik wens zo hard kom en red mij
word ik ooit terug echt volledig blij
gebroken
een vlam van hard aanwakkerend vuur werd weer aangestoken
de hitte stokt mijn adem, ik hap angstig naar lucht
mijn huid verschroeid, alles in me schreeuwt, loop weg, vlucht!!!
...
maar ik lijk het net te laat hebben gevoeld
zo heb ik het niet gewild, zo was het niet bedoeld
verloren, gebroken, verschroeid
helemaal uit mijn lichaam vergroeid
vervreemd, verward en chaotisch
niets moois sprookjesachtig of iddylisch
een ware nachtmerrie
zou het kunnen dat het enkel dat is en als ik dan straks ontwaak dat ik weer helder zie?
Nee, dit is de realiteit
dit is hoe het nu zit tot mijn grote spijt
-GHM-