De moderne beeldende Kunst is misschien
een filosofische neerslag van onze
onmacht het leven werkelijk te begrijpen.
De moderne beeldende kunst houdt zich niet meer
primair bezig met estetische waarden
en schoonheid. Het is een houding van
verwondering ten opzichte van de wereld die wij kennen
en weten. En laat de conclusie en interpretatie zien
van onze innerlijke perversies en wellust.
Het is van een stoutmoedigheid dat onze innerlijke
geestelijke orde verstoord. Het test onze eigen twijfels aan deze wereld en ons leven
Who is afraid of blue red and yellow
Het schilderij van Barnet Newman
Een schilderij van intrigerende vernieuwing en bevrijding
Van spankracht van oinze nieuwe moderne wereld
Blijmoedigheid durf zelzaamheid en verrukking !!