Ik kon vannacht de slaap niet vatten.
Want ik dacht aan jou, aan wat je met mij doet.
Ik weet dat het niet kan, maar ooo het voelt zo goed.
Ik dacht aan jou kussen en strelingen,beleef het keer op keer.
En kan alleen maar denken ik wil meer.
Meer van die gestolen momenten, waarin we zeggen hoeveel we van elkaar houden.
Ik droom weer weg, over jou en kijk weer diep in je ogen, wat zijn ze blauw.
Het kan eigenlijk niet,maar ik wil je zo graag weer zien, nog meer gestolen momenten met je maken.
Het is lang geleden dat iemand zo mijn hart en ziel wist te raken