ik kan je zoenen tot de avond is begonnen
ik kan je handen blijven vasthouden tot de sterren smelten
maar als we hier zo lopen
en plannen maken voor de toekomst
jij praat over kinderen
en ik over een appelboom in onze achtertuin
lijkt de wereld zo veel mooier
als ik je plots aan kijk
jij er van schrikt
en ik kan zeggen dat ik lief heb
dat ik je lief heb, dat ik jou zo lief heb
dat ik met je wil dansen
dansen tot de avond is begonnen
dansen
net zolang tot de sterren
smelten in de vroege ochtendzon.