Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ik sta er alleen voor
Waarom luisterd er niemand
na mijn verhaal
ben ik een ongeboren iemand
een persoon van laat maar
voel me hier eenzaam
en heel alleen
niemand die na me luisterd
geen verpleging die me begrijpt
hoe moet ik verder gaan
als ik niet weet wat de weg leid
ik kan het niet alleen
maar het gevoel zegt het wel
ik zal en moet het alleen doen
want de verpleging helpt me niet
ik sta er alleen voor
alleen in al mijn shit
Reacties op dit gedicht
tulpje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
isolina
:
Zaterdag, mei 09, 2009 17:03
meestal moet je het zelf doen . schrijf het van je af, dat geeft ook opluchting . knuff maria
Over dit gedicht
Auteur:
tulpje
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
09 mei 2009
Thema's:
[Angst]
[Eenzaamheid]
[Verdriet]