Een leven zonder jou kan ik me niet voorstellen
Wil je zo opbellen,
Een leven zonder jou kan ik niet meer
Ik denk aan jou keer op keer,
Een leven zonder jou bestaat niet
Het hoogste wat ik biedt,
Een leven zonder jou is geen leven
Wat ik jou het aller liefste zou geven,
Een leven zonder jou is moeilijker dan ik dacht
Iedere dag dacht ik op je wacht,
Dat had je niet verwacht
Wat ons 2en samen bracht,
Nu is jet iedereen die lacht
Ik zeg tegen jou ik hou van jou heel zacht,
Ik ben voor jou… naar jou op jacht
Ja ik heb hier nu de macht,
Lekker zo’n bonte vel heerlijk zacht
Iedereen die ons wat geeft is alleen maar een klacht,
Maar wat wij willen dat telt
Jij bent mijn ware held,
Als we maar van elkaar houden
Elkaar trouw en lief blijven,
Eerlijk zijn tegen elkaar
Ik ben nu met dit gedicht klaar!!