Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
loslaten
Loslaten
Ik weet niet wat ik moet doen
Door wat je zegt verwar je me iedere keer
Je geeft me verschillende boodschappen
En ik weet het nu niet meer
De ene keer ben ik niet belangrijk
De andere keer wil je dat ik je bel
Je stoot me af en trekt me aan
Nu zit ik met mezelf in de knel
Ik wil graag dat het goed gaat tussen ons
Dat je echt van me houdt
Maar je doet me zoveel pijn
Ik voel me van binnen zo koud
Want je laat me zo alleen
Ik weet niet wat ik moet
Ik kan het leven niet meer aan
Maar wat jij zegt doet me geen goed
Ik haat mezelf steeds maar meer
En vraag me af wat ik fout heb gedaan
Maar durf het je niet te vragen
En ik kijk je ook al bijna niet meer aan
Ik probeer afstand van je te nemen
Om je zo los te kunnen laten
Zodat ik de rust misschien kan vinden
Maar ik kan mezelf er zo om haten
Want loslaten dat kan ik niet
Want jij bent mijn enige houvast
De enige die mijn problemen goed kan maken
De enige die me kan ontdoen van deze last
Dus wat moet ik nu nog doen
Want iedere keer wijs je me weer af
Waardoor ik me weer rotter voel
Zo graaf je echt mijn graf
Reacties op dit gedicht
jayla vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
jayla
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
09 mei 2009
Thema's:
[Verwerking]
[Moeders]