Vrienden
VRIENDEN
Sommige zijn spontaan gekomen,
Sommige zijn spontaan gegaan.
Sommige daar blijf je van dromen,
Sommige laat je 'van harte' gaan.
Sommige denken je vrienden te zijn,
Sommige doen alsof en vinden dit 'waarschijnlijk' fijn.
Sommige daar ga je zelf ook voor,
Sommige daar vecht je jezelf voor door!
Sommige laten je op deze mooie aarde,
Sommige zien dat 't hier vaak heel moeilijk is,
Sommige laten je dan toch in je waarde,
Sommige zien dat, en dat is om den drommel niet mis!
Sommige zijn er voor je dag en nacht,
Sommige zijn er die met je bidden, maar ook die met je lacht!
Dit zijn vrienden door dik en dun,
Dit zijn vrienden in lief en leed,
Dit zijn vrienden die ik ook een ander gun!
Dit zijn VRIENDEN, dank jullie wel, die ik NOOIT vergeet!
november 2001