Het spijt me
- sorry -
dat het soms zo
ingewikkeld moet zijn
Maar momenteel ben ik
breekbaarder
dan porselein
Iets waarmee je gewoon
heel voorzichtig moet zijn
En dan is zo’n aanraking
niet altijd fijn
Maar ik hoop dat je beseft
dat het van mij uit
nooit een afwijzing zal zijn
Verdere uitleg is onmogelijk
maar het doet gewoon pijn