Je moet niets doen
je moet niets zijn
alleen jezelf moet je zijn
jezelf alle kansen geven, genieten van het leven
als er mensen zijn die je niet willen aanvaarden zoals je bent
laat ze dan voor wat ze zijn
want het is jouw leven en het is belangrijk om jezelf te zijn