Zoveel dat we hebben moeten doorstaan,
om onze liefde te bewijzen,
nooit hebben we mekaar laten gaan.
9 maanden samen en al zoveel bereikt,
binnekort wordt ons geluk nog eens verblijd,
een kindje, een liefdevol geschenkt,
alle zorgen weg in 1 oogwenk.
vandaag onze liefde op een ring,
onze naam en datum,
geen einde alleen een begin.
schatje, mijn liefde voor jou is niet te beschrijven,
dit is ons leven,
onze liefde aan mekaar toewijden.
ik zal altijd aan je zijde staan...
*** 03/08/08 *** Bjorn ***